Facebook Volg ons op facebook
 

Producten

Fill-in extensions & Hairstrips
Binnen 1,5 uur Langhaar

Matrix haarproducten en haarverzorging

In deze moderne tijd is het kleuren van haar, en met meerdere kleuringen, niet meer meer weg te denken. Om het haar mooi te houden is het creëren van highlights nog steeds een veelvuldige behandeling. Kapsalon Lambere kiest daarom voor de producten van Matrix.

Colour Graphics systeem
Het systeem voldoet precies aan de wensen van de klant. Met unieke kleurtjes die aan de blonderingssubstantie moet worden toegevoegd verkrijgt men schitterende highlights, die een natuurlijke uitstraling blijft geven.

Biolage
Om de haarverzorgingslijn te complementeren heeft Kapsalon Lambere gekozen voor diverse producten Biolage van Matrix. De Biolage-producten zijn geinspireerd door de natuur en is daardoor de nummer 1 professionele haarverzorgingslijn in Amerika. De bestanddelen zijn afkomstig uit de natuur en bestaan uit zorgvuldig geselecteerde botanische ingredienten. Zuiver als passiebloem, gezond als hibiscus en verzachtend als salie. Eerlijke, elementaire, botanische stoffen, die ervoor zorgen dat het vochtgehalte en de zuurgraad van de huid op peil blijft en de natuurlijke glans van het haar behouden blijft.
Lambère kiest voor Matrix Highlights Producten.

Vraag naar onze mogelijkheden en prijzen.